Priser

Säkra din körkortsutbildning med Teoricentralen

Klara teoriprovet

Vi tror starkt på vår tjänst. Vi är därför redo att erbjuda dig en garanti att du kommer klara kunskapsprovet hos Trafikverket eller annars få pengarna tillbaka för köpet av vår tjänst.

Vad ingår

  • Över 1 100 körkortsfrågor

  • Alla vägmärken

  • Personlig AI-robot

  • Ljuduppläsning till frågor och bok

  • Förklaringar till alla frågor

  • Obegränsat antal prov

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Hittar du ändå inte vad du söker hittar du fler frågor och svar i vår kundsupport.

Kan jag klara kunskapsprovet genom att bara använda Teoricentralen?

Ja! Alla våra körkortsfrågor är utformade på samma sätt som Trafikverkets frågor. Ett medlemskap hos oss innebär att du får tillgång till allt material du behöver känna till för att kunna avlägga ett godkänt kunskapsprov hos Trafikverket. Vi följer alltid den senaste aktuella kursplanen och uppdaterar innehållet i Teoricentralen dagligen. Allt material som finns på sidan kommer från säkra källor.

Har ni samma frågor som Trafikverket?

Nej, frågorna som kommer på det officiella kunskapsprovet som Trafikverket tillhandahåller är sekretessbelagda. Våra körkortsfrågor har däremot samma upplägg som Trafikverkets för att du ska få en bra utbildning inför det riktiga kunskapsprovet.

Förlänger ni medlemskap automatiskt?

Nej, vi förlänger inte under några omständigheter ditt medlemskap automatiskt.

Hur kommer jag i kontakt mer er?

Du når oss absolut enklast genom chatten, men du kan även nå oss genom våra sociala medier på YouTube, Facebook eller Instagram. Önskar du kontakta oss via e-post så kan du skicka ett mail till info@teoricentralen.se. Har du hittat ett fel eller har andra synpunkter så vill vi gärna veta detta så att vi kan fortsätta erbjuda marknadens bästa teoriutbildning!