Jobba med oss

Jobba med oss

Vi söker fler medarbetare till vårt team. Se våra lediga tjänster nedan.

Karriär

Jobba med oss

Vi är en startup med tydliga mål: att stärka trafikutbildare genom att utveckla kreativa lösningar som förenklar deras vardag.

“Vi utvecklar ditt nya affärssystem för att möta dina framtida utmaningar. Hos oss bedriver du din verksamhet på dina villkor.”

Denny Soulaka
Denny Soulaka
VD

Vi söker nu efter nya medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens affärssystem för trafikutbildare. Vi är ett litet team som arbetar med stora kunder för att lösa deras framtida utmaningar.

Account manager

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktig: Tillsvidare
  • Placering: 100% distans

Brinner du för försäljning och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vi söker nu en account manager som kan hjälpa oss att bygga upp vår nya avdelning för försäljning och kundrelationer.

Under en vanlig arbetsdag kommer att du att bygga relationer med nya samt existerande kunder och ta till dig deras utmaningar och behov. Du kommer att ha ett nära samarbete med produktutvecklare som kommer hjälpa dig att hitta lösningar som passar kundernas behov.

Sök tjänsten genom att skicka ett mail med ett CV till denny@teoricentralen.se.

Skribent

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktig: Tillsvidare
  • Placering: 100% distans

Brinner du för pedagogik och trafikutbildning? Vi söker nu en skribent som kan hjälpa oss att producera innehåll till vårat utbildningsmaterial som används av trafikutbildare i hela Sverige.

Sök tjänsten genom att skicka ett mail med ett CV till johan@teoricentralen.se.